black-board.png

Informatii - 2015

SIMPOZIONUL INTERNAŢIONAL DE MATEMATICĂ APLICATĂ
"MATH EXPERIENCE",
EDIŢIA a-VI-a,
28 FEBRUARIE 2015

Tema Simpozionului acestei ediții

ÎMBUNĂTĂȚIREA METODELOR DE PREDAREA A ȘTIINȚELOR EXACTE

vine în sprijinul temei generale „Totul în jurul nostru este matematică!”

 


Dragi parinti, stimati profesori si elevi,


Tin sa va anunt, cu mult drag, ca Proiectul International de Matematica Aplicata “Math Experience” a obtinut in anul 2012 locul I in evaluarea proiectelor educative stiintifice din intreaga tara, fiind aprobat si inclus in Calendarul Activitatilor Educative Nationale din 2009 pana in prezent.
Prin acest simpozion ne propunem să prezentăm şi să dezbatem noilor tehnici TIC în realizarea cât mai atractivă a orelor la clasă. Invităm pe această cale cât mai mulţi profesori de matematică, fizică, biologie, informatică, chimie sau orice altă disciplină să participe cu articole care să respecte tema simpozionului.

Articolul pe care il va sustine fiecare profesor (sau echipa de profesori) va trebuie trimis prin e-mail responsabilului centrului de desfasurare din judetul corespunzator pana pe data de 20 februarie 2015 insotit de o scurta prezentare a materialului in PowerPoint.

Materialul trebuie sa fie insotit de o declaratie pe propria raspundere ca materialul este original. Sursele folosite vor trebui citate la bibliografie. Eventualele articole care sunt dovedite a fi plagieri sunt eliminate din programul simpozionului.
In ziua simpozionului profesorii/elevii vor veni in centrul de desfasurare din judetul corespunzator la ora stabilita si isi vor prezenta live lucrarea (preferabil in limba engleza), fiiind in permanenta legatura cu toate centrele participante la nivel national si international.
Programul desfasurarii simpozionului va fi trimis prin e-mail responsabililor fiecarui judet pe data de 26  februarie 2015.
Profesorii vor aduce in ziua simpozionului materialul (articolul) si pe CD (sau DVD in centrele partenere in care vor participa.

In calitate de initiator si organizator al proiectului,
va multumesc anticipat pentru participare,
Profesor Gabriela Lupu

Citate Celebre

Matematica este muzica raţiunii, probabil cea mai amplă și încântătoare disciplină a tuturor timpurilor.

~ James Joseph Sylvester

Sponsori

Parerea ta conteaza!

Cum apreciati Simpozionul "Math Experience" 2015?

Interesant si motivant - 100%
Interesant - 0%
Nemotivant - 0%

Total voturi: 18
Votul pentru acest sondaj s-a incheiat pe: 08 Mar 2015 - 00:00

Numar vizitatori

AstaziAstazi27
TotalTotal775915